torstai 31. lokakuuta 2013

Halloween on the road!

Pyörittiin päivä Denverissä ja lähdettiin iltapäivällä tien päälle, kohteena Grand Canyon Arizona. Matka taittui mukavasti läpi kalliovuorten, jossa talvi teki jo kovasti tuloaan. Öisen autiomaan keskeltä vastaan tuli lopulta kyläpahanen nimeltä Moab. Kaikenlisäksi löytyi myös kohtuullisen hintainen hotelli, ja vielä aamupalalla. Kyllä nyt matkamiestä hemmotellaan!
Matka jatkuu aamulla, tarkoitus on ehtiä hyvissä ajoin kanjonille josta illaksi Las Vegasiin.




keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Terveisiä Coloradosta

Täällä sitä ollaan uusissa maisemissa! Saatiin vuokraamosta Mazda alle, kyllä nyt kelpaa lähteä todenteolla amerikan valloitukseen. Tarkoitus on viettää yksi yö täällä ja aamulla suunnata nokka länteen päin.

tiistai 29. lokakuuta 2013

Kohti uusia maisemia





Viimeistä päivää tässä kylässä, tavoitteena olisi löytää vielä pyykinpesupaikka. Ollaan vierailtu keskuspuistossa sekä Brooklyn bridgellä, ohessa muutamama foto. Kuvassa näkyy myös meidän pirtti, jota kohtaan oli hienoisia ennakkoluuloja mutta ollut positiivinen yllätys kaikinpuolin.

lauantai 26. lokakuuta 2013

Kuvapäivitystä









Ollaan palloiltu sen verran ahkerasti ympäri kaupunkia, että aletaan olla jo uskottavan näkösiä NYC-lokaaleita. Turistitkin kyselee meiltä vähän väliä reittiohjeita, haha. Tänään oli tarkoitus käydä tarkkailemassa kaupunkia ja vapaudenpatsasta mereltä käsin, mutta lautat olivat loppuunmyytyjä. Noh, kyllähän tässä vielä ehtii.
Halloween alkaa näkyä täällä pikkuhiljaa katukuvassa. Päästiin ihmettelemään mm. törmäilyautolla hurjastelevaa viikatemiestä.
Päivittäiset ruoka-ostokset ovat hoituneet viereisestä kaupasta, jossa on tarjolla venäläisiä erikoisuuksia. Eikä toki unohdeta dollarin pizza-paikkoja, ollaan heidän jokapäiväisiä kanta-asikkaitaan.

perjantai 25. lokakuuta 2013

Hyvää huomenta! Uusi päivä ja aurinko paistaa, tietysti! Käytiin eilen tarkistamassa miltä kaupunki näyttää Empire State Buildingista katsottuna. Käytiin myös pyörähtämässä legendaarisen Madison Square Gardenin nurkilla.
Pitkän etsinnän päätteeksi löydettiin kuuluisa 1 dollarin pizzapaikka, lompakko kiittää!





keskiviikko 23. lokakuuta 2013




Tänään palloiltiin kaupungilla ympäriinsä. Käytiin mm.Brooklyn bridgellä ja Chinatownissa. Wtc-muistomerkkiä etsittiin mutta ei osunut kohdalle, ehkä sitten huomenna.

tiistai 22. lokakuuta 2013

Eka päivä takana amerikanmaalla. Heräsin jo aamuviideltä, aikaeroon tottuminen ottaa näköjään oman aikansa.
Vaihdettiin tänään halvempaan majapaikkaan. Ulospäin aika epäilyttävän näköinen pirtti mutta ihan siisti paikkahan tämä on. Tulee suorastaan kotoinen olo kun tottunut asumaan Rastaantiellä. Täältä löytyy myös keittiö yhteisistä tiloista joten päästään kokkaamaan itsekin ruokaa tarvittaessa. Metroasema on n.100m päässä joten tänne on myös helppo osata. Ostettiin 7pvn metrokortti joten päästään liikkumaan nyt vapaasti.

Käytiin Manhanttanilla pyörähtämässä iltapäivällä, onhan tuolla näköjään "vähän" isompaa taloa pystyssä kun kotopuolessa. Huomenna olisi tarkoitus kiertää enemmänki nähtävyyksiä paremmin levänneenä.

Keli on tällä yllättävän kesäinen, päivällä oli lämmintä lähes 20 astetta ja aurinko paistoi.



Pasi ihmettelee maailman menoa Times Squarella


Proud to be american!

maanantai 21. lokakuuta 2013

Perillä! Piitkän ja puuduttavan lennon sekä pienen säätämisen jälkeen löysimme hotellille. Paikka vaikuttaa ihan siistiltä, aamulla päästään kokeilemaan millainen on amerikkainen hotelli-aamupala. Mutta nyt unta palloon.

Pakolliset hengailufotot lentäkentän trendikuppilassa. Pari tuntia h-hetkeen, jännitys on käsinkosketeltavaa

sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Tästä se lähtee!

Tämä blogi on päiväkirja, jossa tarinoidaan kahden maalaispojan suuresta seikkalusta kohti tuntematonta.  Yritän päivittää tänne aina tilaisuuden tullen kuulumia, kuvia ja sijaintia reissun aikana.

Lähdemme liikkeelle ma 21.10, suuntana New York.

-Tuomas