keskiviikko 6. marraskuuta 2013

California!

Saavutiin viikonloppuna Kalifornian lämpöön, ja ajettiin sunnuntaina San Franciscoon. Viikko alkoi vähemmän onnekkaasti. Maanantai iltana lähdimme tarkastamaan erästä majapaikkaa, ja jätimme auton kadunvarteen. Paikka vaikutti kunnolliselta ja luotettavalta asuinalueelta. Jätin kaikki ylimääräiset tavarat autoon, siellähän ne säilyy lukittujen ovien takana eikö? Kun saavuimme takaisin odotti meitä tyly yllätys.

Olimme jättäneet (ilmeisesti) auton ovet lukitsematta, ja sieltä oli hävinnyt pari takkia, yhdet silmälasit ja mikä pahinta, meikäläisen lompakko. Sisällä kaikki kortit+jokunen kymppi käteistä. Todella huono tuuri, sillä olimme poissa alle tunnin. Pari päivää mennyt kohtuullisen huonoilla fiiliksillä, mutta tätä se on välillä. Kantapään kautta opitaan, osataanpa olla jatkossa tarkempia.  Olisi voinut käydä tosin paljon huonomminkin, sillä peräkontissa oli kaikki loput tavaramme, passeista lähtien.

Kaiken lisäksi saimme vielä parkkisakon seuraavan päivänä, joten päätimme että Frisco ei tuota meille onnea. Ajettiinkin illalla San Joseen, ollaan täällä ainakin tämä päivä.
Mutta aurinko nousi tänäänkin ja lämpöä piisaa(tietysti), joten ei anneta vastoinkäymisten pilata reissua!

2 kommenttia:

  1. :O ikävä yllätys, mutta tosiaan huonomminkin olisi voinut käydä. Tsemiä, matka jatkuu!

    VastaaPoista