torstai 19. joulukuuta 2013

Kotona!

Ja näin sitä ollaan taas Suomenmaassa. Paripäivää mennyt aikaerosta toipuessa ja kotimaan menoa ihmetellessä.  Pitkä ja avartava reissu takana, johon sisältyi paljon unohtumattomia kokemuksia ja uusia paikkoja. Erityisesti road-trip pitkin amerikan maata oli itselleni pitkä-aikainen unelma, jota kelpaa vanhanakin muistella.
Reissaaminen on aina mukavaa mutta aikansa sitäkin. Täytyy sanoa että oli erittäin mukava palata takaisin Suomeen, monia kokemuksia rikkaampana!
Kiitokset kaikille lukijoille sekä erityisesti Jasille matkaseurasta
-Tuomas



maanantai 16. joulukuuta 2013

Terveisiä Kiinasta

Reissun viimeisiä hetkiä viedään. Aamu tarjosi ylimääräistä jännitystä  kun jätettiin hieman viimetippaan lentokentälle meno, jossa jonotteluun menikin odotettua enemmän aikaa. Lopulta ehdittiin onnellisesti koneeseen ja saavuttiin juuri Hong Kongiin. Valmistautuminen reissun viimeiselle etapille tapahtuu mäkkärin kautta, 11 h lento olisi vielä edessä. Ollaan varhain aamulla Hesassa mikäli lento aikataulussa.


keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Sydney

Reissun viimeistä viikkoa viedään. Tultiin perjantaina Australiaan, jossa on lämpöä riittänyt jokapäivälle. Muutama päivä meni molemmilla sairastellessa, mutta toivotaan että loppuviikko päästään todenteolla keräämään aurinkoa lopputalven varalle



sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Päivitystä vaihteeksi

Hypättiin perjantaina bussiin ja matkustettiin parin tunnin matka kaupunkiin nimeltä Rotorua. Paikka on melko pieni järvenrantakaupunki, ja sijaitsee vihreiden niittyjen ja kuumien lähteiden ympäröimänä. On mukavaa olla välillä landella, ollaan käyty tekemässä pieniä patikointireissuja kaupungin lähiympäristössä. Suunnitelmana on viihtyä täällä ainakin tiistaihin asti