sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Päivitystä vaihteeksi

Hypättiin perjantaina bussiin ja matkustettiin parin tunnin matka kaupunkiin nimeltä Rotorua. Paikka on melko pieni järvenrantakaupunki, ja sijaitsee vihreiden niittyjen ja kuumien lähteiden ympäröimänä. On mukavaa olla välillä landella, ollaan käyty tekemässä pieniä patikointireissuja kaupungin lähiympäristössä. Suunnitelmana on viihtyä täällä ainakin tiistaihin asti



5 kommenttia:

  1. monenmonta kertaa olisin ollut lähettämässä kommenttia mutta ollut ongelmia noita googletilien sun muitten kanssa ni on sit jääny. Mutta siis mukava että vaikuttaa siltä että teillä ollut hieno reissu, tulee niin mieleen omat reissumuistot muutaman vuoden takaa! etenkin nycin ja nz päivitykset tuovat mieleen fiilikset niiltä ajoilta! :) ehdittekö nz olla miten kauan, tuleeko eteläsaari nähtyä?suosittelen esim tongarirovaellusta! kiva kun päivität blogia säännöllisesti, piristää työpäivää!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja OIKEIN paljon ONNEA synttärisankarille!!! milläs tavalla juhlistat synttäreitä?

      Poista
  2. Kiitoksia paljon! Lähdetään jo huomenna pe kohti Sydneytä. Ei me käyty muualla kun tuolla Rotoruassa, tultiin tiistaina takaisin Aucklandiin. Täällä satanut vettä viimepäivät joten hyvä aika lähteä pois. Synttärit meni lähinnä sisätiloissa kirjan ääressä kun Pasi ollut nyt kipeenä.
    Vähän harmi kun ei ehtinyt kunnolla näkemään tätä maata mutta pitää tehdä joskus oma reissu tänne.

    VastaaPoista
  3. Mä lähen sit ens kerralla mukaan! :)

    VastaaPoista
  4. Laitahan Australiastakin kuvia! Ü

    VastaaPoista